Kinder-, jongeren- en papa/mamacoaching

Coaching voor kinderen van 9 tot 90 jaar

Vrijwel niemands leven gaat over een geëffend pad.
Gelukkig maar, want juist tegenslagen en obstakels onderweg leren je de prachtigste levenslessen.
Maar op een dag ....  zit je middenin zo'n levensles en zie je het even niet meer. Lukt het allemaal niet en heb je even iemand nodig die met je meekijkt en meereist.

Als kinder- en jongerencoach wandel ik graag een stukje met jou als opvoeder en je kind mee en onderzoeken we samen waar de mogelijkheden liggen. We graven niet in het verleden, duikelen geen trauma's op. Maar we stellen met jou en/of je kind een doel vast, we maken een plannetje en we gaan samen op avontuur om de draak te overmeesteren en de schatkist te vinden waar oplossingen liggen te wachten.

Het kan ook zijn dat je vragen hebt over je kind, maar wil je liever je kind er niet mee lastig vallen. Ook dan kun je bij mij terecht en kijk ik met jou/ jullie mee.
 

Wie ben ik?
Mijn naam is Jeannette. Als een van de eerste kindercoaches van Nederland heb ik al veel kinderen en hun ouders met heel veel plezier mogen begeleiden. Soms thuis bij de ouders en het kind, bij mij in de praktijk, soms bakken we samen een taart en soms gaan we heerlijk buiten in de natuur op avontuur. Zolang het maar past bij het kind en desituatie.

Kinderen komen bij mij met de meest uiteenlopende levenslessen. Kinderen die te maken hadden met pesten, scheiding van de ouders, rouw en verdriet, schoolproblemen of faalangst/ onzekerheid hebben de weg naar mij gevonden, maar bovenal vonden ze hun eigen kracht en vertrouwen weer terug. Gingen de ogen weer stralen en stonden ze weer stevig op hun eigen benen! Iets wat ik echt ieder kind zo enorm gun.

Kindercoaching is voor mij niet alleen coaching van het kind. Voor mij zijn de ouders onlosmakelijk verbonden met hun kind. Zij zijn degenen die het meeste weten van en over hun kind. Vandaar dat ik jullie als ouders meeneem in het proces. Soms samen met je kind, soms alleen. Het allerbelangrijkste is dat jullie weer verder kunnen. Samen!
 

De kosten:
€ 85,00 (per uur) (inclusief 21% BTW)
Online of telefonische gesprekken  € 15,00 (per kwartier) (inclusief 21% BTW)

Afspraak maken:
Je kunt een bericht sturen via het onderstaande formulier of bellen met nummer 06 82652110

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Ruimte voor vraag/ opmerking
 Het KinderCoachKasteel                   J. H. Tromp Meestersstraat 25-27                   8331 GN Steenwijk                   06 29495297
Website CMS: Pienter