COACHEE spel

Het COACHEE! spel’ kun je haast geen spel noemen. Het is een inspirerend tool voor iedereen die op een coachende wijze met kinderen werkt.
Het is een praktisch en veelzijdig kindercoach-tool met een veelheid aan diverse werkvormen om in te zetten.

Het spel kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt.

Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s:  gezin en familie, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen.

Kinderen, jongeren en volwassenen die het spel inmiddels hebben gespeeld zijn enthousiast.
‘ik wilde dat het nog niet was afgelopen’ (Tim, 11 jaar)
‘mag ik het volgende keer weer spelen?’ (Roy, 10 jaar)
‘ik vind de tekenopdrachten het leukste!’ (Suzanne, 8 jaar)
‘Wat leuk, zo leer ik mijn kind op een hele andere manier kennen!’ (vader van Tim)
‘Wat is het magisch om direct al bij de eerste opdracht de diepte in te gaan. Ik ben verbijsterd hoe dit werkt’ (Jolanda, 46 jaar)

Het COACHEE! spel is op vele manieren aan te bieden. Bijvoorbeeld in één op één situatie met coachee en begeleider, met de mogelijkheid dat bij het kind de ouders ook meespelen. Maar ook met groepjes kinderen of in de klas. Het spel is zeer geschikt voor kindercoaches, maar is zeker ook toepasbaar voor andere vormen van hulpverlening aan kinderen.

Bij het spel hoort een handleiding, een spelbord, een kistje met edelstenen, vragen- en opdrachtenkaartjes en diverse werkbladen.

Het spel plus licentie is exclusief voor de opleiding Magie van Kindercoaching en dus niet meer via een losse workshop te verkrijgen.

 Het KinderCoachKasteel                   J. H. Tromp Meestersstraat 25-27                   8331 GN Steenwijk                   06 29495297
Website CMS: Pienter