Aangenaam kennismaken.

Het KinderCoachKasteel BV wordt beheerd door Jeannette Stam (1969)

In het KinderCoachKasteel kom  je mij tegen als docent, (kinder)coach en mentor.
In 2005 heb ik afscheid genomen van het basisonderwijs waar ik ruim tien jaar werkzaam ben geweest als leerkracht en IB-er. Ik wilde kinderen helpen om hun eigen kwaliteiten te ontdekken en om hun eigen wijze te vinden in hoe ze hun problemen de baas konden worden. En die wens kon ik niet verwezenlijken in het onderwijs. Vandaar dat ik de keus heb gemaakt om een kindercoachpraktijk te openen.

En dat niet alleen. Want één van mijn talenten is lesgeven en wat ik tot nu toe heb geleerd, ervaren en ontdekt rond kindercoaching geef ik dan ook graag door aan mensen die dit boeiende vak ook willen leren. Daarnaast zet ik mijn creativiteit in en ontwikkel ik materialen en werkvormen voor kindercoaches. Zo is het COACHEE-spel van mijn hand en in maart 2016 is het spel 'aangenaam kennismaken' verschenen, een spel wat ingezet kan worden tijdens het intakegesprek met ouders. En ook heb ik een boek geschreven over kindercoaching en schrijf ik over het vak voor het blad Kinderwijz. Wil je lezen wat ik allemaal te vertellen heb? Kijk dan ook eens bij mijn blogs. Je vindt ze HIER.
Mijn mailadres: info@kindercoachkasteel.nl

 Het KinderCoachKasteel                   J. H. Tromp Meestersstraat 25-27                   8331 GN Steenwijk                   06 29495297
Website CMS: Pienter