Theater de Kei

Theaterschool voor kinderen van 4 tot 14 jaar in Ugchelen.


Groepen en leeftijden.
De mini Keitjes: 4 t/m 8
De Keitjes: 9 t/m 12
De Keien: 12+

Theater de Kei is een combinatie van voornamelijk theater aangevuld met yoga en kindercoaching.
Deze combinatie het kinderen om zelfvertrouwen te ontwikkelen en te onderzoeken waar hun talenten liggen en om daarin te kunnen groeien.

 

Wie ben ik?

De Keitjes en Keien krijgen les van mij, Meike Bakker van 19 jaar.
Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de MBO artiest drama opleiding en wil graag aan de slag in het veld van theater, ik volg ook nog de opleiding kindercoaching en wil dit graag combineren met mijn theaterschool.
Ik heb mijn hele leven van theater gehouden maar heb ook kinderyoga gedaan op jongere leeftijd. Dit was voor mij zo'n ontspanning aan het eind van de week en ik wil de kinderen van deze tijd datzelfde gevoel geven, en waar het even moeilijk gaat kan ik ook nog met behulp van coaching begeleiding bieden.

Met Theater de Kei wil ik voorstellingen gaan maken met de Keitjes en de Keien. Deze voorstellingen wil ik vooral gaan basseren op de plaats Ugchelen en haar geschiedenis, ook nog eens super interessant en leerzaam dus.

 

 

 Het KinderCoachKasteel                   J. H. Tromp Meestersstraat 25-27                   8331 GN Steenwijk                   06 29495297
Website CMS: Pienter