Opstellingen voor jongeren

Opstellingen of ook wel systemisch werk genoemd zijn een manier om te kijken en te ontdekken waarom bepaalde dingen in jouw leven gebeuren of waarom jij reageert zoals je reageert. Waarom school niet loopt of waarom de relatie met jouw ouders zo stroef verloopt.
Waarom je maar niet slaagt in de liefde of waarom jij je buitengesloten voelt.

En zo zijn er nog 1001 vragen waar je naar kunt kijken via een opstelling.

Wil jij ook eens bij een opstelling aanwezig zijn? Wil jij het meemaken of wil je zelfs kijken naar een vraag die je bezig houdt?

Weet je dan van harte welkom

Elke tweede woensdagavond van de maand van 19 tot 21:30 uur komen we in Beekbergen met een groep jongeren bij elkaar en nemen we de tijd om thema's te onderzoeken via opstellingen.

De data:
16 februari 2022
16 maart
13 april
11 mei
8 juni

De locatie:
De Jachthut Beekbergen
Engelanderholt 5
7361CZ BEEKBERGEN
www.jachthutbeekbergen.nl

De kosten:
Natuurlijk maken we kosten, maar omdat we weten dat het maandelijks budget voor veel jongeren een uitdaging is hebben we een manier gevonden waardoor iedereen gewoon mee kan doen.
Er staat elke avond een kistje om iets in te doen. Heb je iets over dan stop je dat in het kistje, maar het is niet verplicht.
Heb je geen financiele ruimte, maar wil je wel iets terug doen? Dat kan ook. Overleg dan met ons wat jij kunt doen als 'tegenprestatie'. Ook hierbij geldt dat niets verplicht is.

Contact / aanmelden
Je mag ons altijd een apje sturen (06 29495297) of bellen voor meer informatie.

groetjes Erik en Jeannette van Kuik

 Het KinderCoachKasteel                   J. H. Tromp Meestersstraat 25-27                   8331 GN Steenwijk                   06 29495297
Website CMS: Pienter