Kindercoach-register

KinderCoachGilde
kwaliteitsregister voor kindercoaches

Vanuit de gedachte ‘co-creatie in combinatie met persoonlijke groei en ontwikkeling en de behoefte aan een keurmerk en register binnen ons vakgebied’ is het KinderCoachGilde ontstaan. Met de mogelijkheid om binnen een vertrouwde omgeving het eigen groeiproces als kindercoach door te maken. Verbonden in vrijheid. Vanuit eigen kracht en kwaliteiten.

Het KinderCoachGilde is een kwaliteitsregister voor kindercoaches en dus geen (beroeps-) vereniging van kindercoaches, daar is Stichting Adiona voor. Wanneer een kindercoach geregistreerd staat en voldoet aan kwaliteitseisen straalt deze kindercoach professionaliteit en betrouwbaarheid uit.
Het is zeer zeker in de toekomst niet uitgesloten dat beroepsverenigingen enkel kindercoaches toelaten die geregistreerd staan. Dit om de kwaliteit van het vak te kunnen blijven waarborgen. Juist omdat kindercoaching een vrij beroep is vraagt de maatschappij om kwaliteit hierin. En niet alles is te controleren en vast te leggen, maar wat we wel kunnen doen, doen we!

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.kindercoachgilde.nl

 Het KinderCoachKasteel                   Kinkelenburg 3                   7339DJ Ugchelen                   06 29495297
Website CMS: Pienter