Vitaal ouderschap

holistisch coachtraject voor ouders

Kindercoaching is coaching van kind, papa en mama. Dat betekent dat de kindercoach niet alleen het kind in de praktijk heeft, maar ook kennis en vaardigheden moet hebben om de ouders te coachen. Coaching van ouders is iets anders als het geven van advies of tips. Dat maakt ons vak boeiend, maar ook veelomvattend.

Ben jij kindercoach en wil jij een ouder-coachprogramma aanbieden en zoek je naar een werkwijze?
Werk jij ook vanuit een holistische visie op fysiek, emotioneel, mentaal, relationeel en spiritueel gebied?
Dan is dit coachprogramma misschien wel geschikt voor jou en jouw praktijk.

Vitaal ouderschap is een traject voor oudercoaching  waarbij we aandacht schenken aan vitaliteit op alle lagen van het menszijn. Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord 'Vita', wat leven betekent. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen. Vitale ouders hebben energie over. Voor zichzelf, maar zeker ook naar hun kinderen. Een vitale geest kan meer 'hebben' en kan beter overzien. Emotioneel vitaal betekent dat er ruimte is voor emoties, maar dat er ook balans en energie is om de emoties aan te kijken. Kijk maar naar jezelf.. wanneer je lekker in je vel zit op alle lagen kun je veel meer hebben. En dat is de basis van waaruit we werken... het terugbrengen van vitaliteit bij de ouder(s) heeft effect op het hele gezin.

We werken in dit plan op 5 lagen.
Fysiek door te werken met vitale producten en voedingssupplementen.
Emotioneel door te coachen op gevoelens en verlangens met behulp van het spel Aangenaam Kennismaken.
Mentaal door dagelijks contact met de ouder(s) via een support-systeem.
Relationeel door te werken in ouder-kind workshops.
En spiritueel via thema's als bewustwording en verbinding met het zielsverlangen.

Jij kunt dit programma helemaal aanpassen op jou als kindercoach en het daarna in je praktijk aanbieden. Ouders die aan dit/jouw programma meewerken hebben binnen 2 weken al meer helderheid en zijn vitaler in hun denken, hun voelen en hun zijn.

Wij werken vanuit de visie dat je pas iets aan kunt bieden wanneer je het zelf in de vingers hebt en dat betekent dat het eerst zelf mag gaan ervaren. Je investeert daarmee in jezelf en in je praktijk. Want als jij zelf het programma hebt gevolgd en de effecten hiervan hebt ervaren voel jij je eigen vitaliteit als mens, als kindercoach en als ondernemer. En dat is de basis van jouw eigen 'vitaal ouderschaps' programma.

Wil jij dit programma aanbieden in jouw praktijk? Vul dan het onderstaande formulier in. Ik neem dan contact met je op om het traject en jouw investering (qua tijd en financiƫn) te bespreken.

Naam van je bedrijf
Voor- en achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
E-mail *
Ik wil graag contact om meer te horen over dit programma

Ruimte voor jouw vraag, opmerking of extra informatie
 Het KinderCoachKasteel                   Kinkelenburg 3                   7339DJ Ugchelen                   06 29495297
Website CMS: Pienter